fbpx

СкандаУ препълниха „Арена Армеец“,

Написано от от 09/04/2019

СкандаУ препълниха „Арена Армеец“,

 

Любимците на българската публика Лъчо и Тото от СкандаУ препълниха столичната зала „Арена Армеец“. Първият голям самостоятелен концерт на момчетата премина с неспирни викове „СкандаУ Боговете!“. Аранжиментите на песните бяха направени специално за събитието, което включваше и бенд за допълнително вдигане на градусите.

Хилядите, които се бяха събрали в София не се умориха да пеят и да се забавляват с любимите си изпълнители повече от два часа и половина.

Концертът започна с изпълненията на DJ Mati, Тодор Георгиев – Toshey & Кристиана Асенова, VenZy, Лео, Део, Моисей, Играта, RDMK, Павел Колев & Icaka и Атанас Колев.

Кулминацията настъпи, когато СкандаУ излязоха на сцената и в залата отекваха викове „СкандаУ Боговете“, които не позволяваха на артистите да стартират със своите изпълнения.

Лъчо и Тото изпяха най-популярните хитове от репертоара си, сред които „Replay“, „Къш Къш“, „Мафия“, „Арабия“, „Но!“, „Карамбол“, „Хайвера“ и т.н. Публиката показа какво означава истински и верни фенове, когато започна последният хит на СкандаУ „Спомен от рана“.

Нямаше човек в залата, който да не знае текста на песента, чиято премиера бе на 2 април и радио и телевизия The Voice излъчиха първи в българския ефир.

Лиричните солови изпълнения на момчетата за момент спряха дъха на всички в „Арена Армеец“, но след това публиката запя заедно с тях. В началото на „Катран“ Лъчо едва успя да се включи с вокалите си заради екзалтиралите фенове. „Чужди усмивки“ на Тото H пък бе оставена в края на концерта, за да докаже, че след близо 3-часово пеене и скачане, залата все още има сили да изпълни песента заедно с артистите на сцената, пише thevoice.bg.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST