fbpx

Djane Monique с пищна премиера на вечния хит „Тя” в модерна версия

Written by on 06/04/2019

Djane Monique с пищна премиера на вечния хит „Тя” в модерна версия

 

Шлагерът на Трамвай № 5 прозвуча в изпълнение на Мартина, дъщерята на Джина Иванова от оригиналния състав на групата. „Тя” е част от авторския проект на топ-диджейката „Кавъръ“ by Djane Monique, който включва нови версии на „Уморени крила”, „Синьо”, „Джулия”, „Истина”, „Непознати улици” и много други.  На бляскава премиера в столичния Bedroom premium club Djane Monique и Мартина събраха  елита на родния шоубизнеса.

По време на събитието Djane Monique обяви, че след поредицата от ре-миксирани версии на родни хитове, по които е работила със Симона Загорова, Мартина Иванова и Дара Екимова, най-новото попълнение в „Кавъръ” ще бъде Стефан Илчев. Веднага щом приключи участието му в „Като две капки вода”, двамата влизат в студио, за да запишат модерни версии на някои от любимите български шлагери. В момента диджейката работи със Силвия Кацарова и Йорданка Христова.

Официалното представяне на видеоклипа към песента „Тя” уважиха любимецът на журито в „Като две капки вода” – Стефан Илчев, Гери Дончева, придружена от актуалния си приятел, топ-водещия от БНТ Драгомир Драганов, Момчил Колев и съпругата му Анна, журналистът Антон Стефанов, Ива Екимова и много други. Бизнес дамите Биляна Тончева и Мая Косева, в компанията на съпруга си Енчо Косев, аплодираха гост-изпълнителите Теди Кацарова и Дичо. Любимците на публиката изпълниха дуетната си песен „Остани”, а Теди поздрави гостите с хита си „Само аз и ти”.

На сцената на най-модерния клуб се качиха и музикантите от групата на Дичо – Иван Йорданов – Чери и Алекс Лазаров. Джина Иванова с гордост изслуша изпълненията на дъщеря си, а Теди и Дичо обявиха датите на турнето си, в подкрепа на инициативата „Мечта за дете”, чиито основател, Ивелина Рускова, също бе сред гостите.

Водещ на видео-премиерата на „Тя” бе най-чаровното лице на БГ Радио – Атанас Стоянов.

Виде-оклипът е заснет на родното Черноморие. Зад камерата застава младият режисьор Красимир Николов, а кадрите, заснети от дрон, са дело на Живко Тодинов.

Снимка: HiL!fe

Изтомник: Епицентър.Бг


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.