fbpx

Ъпсурт и Deep Zone Project – българските звезди на SPICE Music Festival

Written by on 04/04/2019

Ъпсурт и Deep Zone Project – българските звезди на SPICE Music Festival

Едни от най-добрите рап формации в България – Ъпсурт и Deep Zone Project, се включват в програмата на SPICE Music Festival – 90’s edition , за да припомнят как звучаха техните хитове през 90-те.

Това ще се случи на 9 и 10 август 2019, когато за фестивала в Бургас ще пристигнат още East 17, 2 Unlimited, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC и C+C MUSIC FACTORY.

Ицо Хазарта и компания ще взривят сцената с най-големите си хитове на 9 август в петък, а Deep zone project на 10 август, събота.

Независимо дали сте дете на 90-те или не, със сигурност сте чували техните хитове, а през август ще можете да ги чуете и в уникален формат на родна земя. Сцените ще бъдат разположени на територията на Пристанище Бургас – на метри от морето, а билетите все още са на промоционални цени.

Другата голяма изненада е, че от 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал – Street Food & Art Festival. Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на STREET FOOD културата.

По време на кулинарния фестивал за първи път България ще излъчи участник за European Street Food Awards, който ще се бори за европейската титла на финалите през септември в Швеция. Състезанието е най-голямата кулинарна битка в Европа, а в България ще се проведе за първи път.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни, на ястия и специалитети от различни държави като Виетнам, Япония,Тайланд, Турция, Гърция и т.н.

SPICE Music Festival – 90’s edition се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас – с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.