fbpx

Стефан Илчев харесва Тита в „Капките“

Written by on 30/03/2019

Стефан Илчев харесва Тита в „Капките“

Стефан Илчев спечели първото място с превъплъщението си в световноизвестната певица Бритни Спиърс. С изпълнението си на Born To Make You Happy той спечели одобрението на журито и аплодисментите на публиката.

„Много съм доволен от образите, които ми се падат и от всичко, което се случва в „Като две капки вода”, разкрива Стефан Илчев в „На кафе”.

Признава, че не е направил „най-доброто изпълнение на Бритни Спиърс”, но въпреки самокритичността му, превъплъщението беше оценено високо от публиката и му донесе първа победа в шоуто.

„Много ми харесва TITA в „Като две капки вода”. Коренно е различна от това, което прави като собствен стил и песни. Страшно добро момиче е и невероятна компания”, разказва Илчев.

„Нямам търпение да се превъплътя в Бон Джови. Най-накрая ми се падна нещо рокаджийско и по-мъжко. Той е труден образ, но няма лесно превъплъщение”, споделя още певецът.

В понеделник в „Като две капки вода” Дичо ще запее за първи път оперна музика с Андреа Бочели, а Петя Буюклиева ще опита фолклорните висини с Валя Балканска.

Папи Ханс ще бъде световната звезда Тейлър Суифт, а Тита ще трябва да се справи с Краля на попфолка – Азис. Мария Илиева ще провокира публиката с Веско Маринов, а Деси Добрева ще замени диското с Rammstein.

Милко Калайджиев ще трябва да вземе ценни съвети от Papi Hans, за да се справи с неговия образ и песента „Суперпалав“. Победителят за вечерта Стефан Илчев получи образа на вокала на култовата група Bon Jovi.

Какво още разказа Стефан Илчев за участието си в шоуто за преобразявания и за живота си извън него, гледайте във видеото от „На кафе”.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist