fbpx

Бритни Спиърс изстреля Стефан Илчев на първо място в „Като две капки вода“

Written by on 27/03/2019

Бритни Спиърс изстреля Стефан Илчев на първо място в „Като две капки вода“

Стефан Илчев е победителят в петия лайв на „Като две капки вода“. Певецът направи нов запомнящ се женски образ с тийн идола Бритни Спиърс, сребърен костюм и песента „I was born to make you happy“. „Заради теб започнах да харесвам Бритни Спиърс!“,  каза Фънки за Стефан.

Култови парчета, убедителна актьорска игра и запомнящи се визии отбелязаха петия лайв на „Като две капки вода“. „Тази вечер най-големият глас в българските рок и поп музика успя да пресъздаде най-високия глас в България!“, заяви специалният гост на журито Велизар Соколов-Заки, след появата на Дичо като Дони.

Имах огромния късмет да изпея няколко песни с Боби Кимбъл, който беше специален гост на „Златния орфей“. Не съм вярвала, че ще имам такава възможност и че след години ще мога да опитам да го имитирам“, разказа Петя Буюклиева, минути преди да се качи на сцената като вокал на група Tото.

Въпреки че Мария Илиева сподели голямото си притеснение от срещата с едно от най-провокативните амплоа на Мадона, тя спечели адмирациите на жури и публика с въздействаща актьорска игра.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist