fbpx

Нина Николина Live

Written by on 25/03/2019

Нина Николина Live

Със специалното участие на Любо Киров и Свилен Ноев

Copyright: Mariana Petrova – mamuri

Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт „Нина Николина Live” на 29 март в Sofia Live Club.

Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група „Остава“ – “Мъничко човече “ преплетено с „Руфинка болна легнала“. С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще чуем „Море пиле, славей пиле“ в аранжимент на етноджаз формацията.

Проектът „Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

С проекта „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други.“ , споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти –  Калин Вельов  барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал.

Нина Николина Live , 29 март, 22 часа, Sofia Live Club

Билети в мрежата на www.eventim.bg и на входа на Sofia Live Club в деня на концерта.

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist