fbpx

И Eridan забиват на рок феста „Хоталич“

Written by on 24/03/2019

И Eridan забиват на рок феста „Хоталич“

 

Третият национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019 се задава с пълна сила, за да събере край „Хоталич“ най-верните фенове на рока на 30 и 31 август.

Сред първите, качили се на сцената на фестивала тази година, ще е групата Eridan. Сформирана е в София през 2001 година от Иво Икономов и Димо Тодоров – бивши членове на група „Конкурент“. Днес Димо е соло китарист, а Иво е бек вокал и басист, Стоян Петров е барабаните, Мартин Петров – клавишни, а соло вокал е Александър Атанасов.

Те имат редица участия в много музикални клубове в цялата страна, като изпълняват както кавъри на световно известни банди, наложили имената си на международната рок сцена, така и свои авторски парчета. През годините Eridan е подгряваща банда на знаменитости, посещавали страната ни: Джон Лоутън, Джо Лин Търнър, група Alkatraz, Firewind и др.

„За нас ще бъде чест и щастие да участваме в рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Нагласите ни са изключително положителни и вече нямаме търпение, защото фестивалът в Севлиево всяка година е и голям купон“, споделят от бандата.

Eridan вече имат свой албум, който излезе през 2014 година и е изключително харесван от публиката. За рок феста бандата е селектирала любими авторски парчета и хитове на световно известни групи. Феновете им ще чуят и някои от любимите им хитове „Време разделно“„Завръщане“, както и най-новата балада „Вълшебен свят“, която съвсем скоро ще има промоция на видеоклип – първият за бандата.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.