fbpx

Кристиан Костов представя новия си мини-албум „PROLOGUE“

Written by on 19/03/2019

Кристиан Костов представя новия си мини-албум „PROLOGUE“

В началото на 2019 г. Кристиан Костов дебютира в Китай като най-младия състезател в дългогодишния певчески китайкси конкурс „Singer“. Неговата изумителна сценична изява и чар на личността спечелиха милионите сърца на китайските фенове. След последното си участие в шоуто, Кристиан се сдоби с 11 милиона стрийминга в най-голямата китайската платформа за музика – QQMusic и то само за ден!

Преди 2 седмици престижното американско издание Billboard сподели статия за родната ни звезда, споделяйки с цял свят неговия успех в риалитито.

На 16 март Кристиан сподели с феновете новия си мини-албум „PROLOGUE”, вдъхновен от многобройните предизвикателства и спомени, по време на престоя му в Китай.

 

Водещата песен в мини-албума – „Beautiful Mess (inspired by China)”, е инспирирана от дебютното представяне на Кристиан на сцената на „Singer“. За разлика от оригиналната песен, която излезе през 2017 г., новата версия се превръща в шедьовър на културна симбиоза с включените в нея традиционни китайски инструменти като еrhu и dagu, като по този начин Кристиан демонстрира своето уважение към източната култура.

„PROLOGUE” включва още две китайски песни: “Remember” и “Spoiled Innocence, както и „Live It Up“ и инструменталната ѝ версия. “Live It Up” енаписана преди години, но така и не се намира перфектният глас, който да я “завърши”. Докато Кристиан не среща китайската певица Tifa Chen, с която влиза в дует в “Live It Up”.

 Идеята на „PROLOGUE” е да изрази благодарността на Кристиан за подкрепата, преживяванията и уроците по време на престоя му в Китай.

Мини – албумът „PROLOGUE”, чиято световна премиера се състоя на 16.03.2019г. , е вече наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи – Apple Music, Spotify, Google Play и др.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.