fbpx

Дичо с победа в поредния лайв на „Като две капки вода“

Written by on 19/03/2019

Дичо с победа в поредния лайв на „Като две капки вода“

 

„С Дичо спечели първото място в четвъртия лайв на „Като две капки вода“ с образа на Сашо Роман. Песента на емблематичния певец предизвика истински фурор, повличайки публика и участници в танци и безапелационна подкрепа за впечатляващото представяне. „За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката“, анонсираха водещите преди ключовия момент за вечерта.

Поредица от аплодисменти и изправена на крака публика последваха с новите преобразявания на звездните участници. Деси Добрева откри вечерта с песен от рок периода на носителката на 5 награди „Грами“ – Джанет Джексън. „Готова си за рок кариера – трябва да опиташ!“, заяви най-големият почитател на Майкъл Джексън – Любо Киров, който се присъедини към журиращото трио.

„С тази песен няма как да се скрия зад хумора“, категоричен беше Папи Ханс, който влезе в ролята на вокала на Whitesnake – Дейвид Ковърдейл. „Поздравявам те! Страхотно се представи като образ, глас и настроение“, заяви Фънки, който стисна ръката на Константин Трендафилов.

След изпълнението на „Повей, ветре“ на Паша Христова, ТИТА сподели един от най-съкровените спомени в музикалната си кариера. Хитовата певица призна, че именно Любо Киров ѝ е вдъхнал кураж в детските години, провокирайки решението ѝ да се запише на музикални уроци.

„Надявам се хората да усетят голямата ми любов и възхищение към Марая Кери. Стефан Илчев беше феноменален! Възнамерявам да включа и допълнителни движения от изпълненията на Hero”, сподели минути преди появата си на сцената Мария Илиева.

Стефан Илчев върна публиката в годините на диското с Modern Talking.

Петя Буюклиева се потопи в кубинска вечер с образа на Камила Кабело.

Следващата седмица Петя Буюклиева ще се включи в рок групата TOTO, а Милко Калайджиев ще запее на руски с Владимир Висоцки. Деси Добрева ще се впусне в Глория Гейнър и I will survive. Мария Илиева ще представи едно от най-сексапилните лица на Мадона с Just to find my love, а ТИТА ще трябва да избере между Bruno Mars, Cardi B и техния хитов дует. Стефан Илчев ще се ззавърне към женските образи с тийн идола Брирни Спиърс, а Papi Hans ще бъде Джейсън Деруло. Дичо ще се превърне в Дони и едно от култовите парчетата на българската музикална сцена.

Източник: vesti.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist