fbpx

Мери Бойс Бенд с пореден сингъл от албума Щастливи дни

Written by on 16/03/2019

Мери Бойс Бенд с пореден сингъл от албума Щастливи дни

Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с концерт в Sofia Live Club. На живо прозвучаха любими песни от албумите „Непознати улици„, „Само за теб„, „Дългият път към дома“ и новия „Щастливи дни„. Мери и Миро представиха и романтична акустична част, а специална изненада за публиката бе премиерата на новия сингъл „До края на света„, който е дует между двамата. Режисьори на видеото са друга семейна двойка – Стефка Николова и Васил Стефанов, а главни герои в него е цялата  фамилия Тасевски – семейството на „Мис България“ 2010 Ромина Андонова (днес Тасевска) и футболиста на Славия“ Дарко Тасевски.
„Първото нещо, което ми хрумна, когато гледах клипа на „До края на света„, беше една перифраза на Христо Фотев: Не е измислица любовта и щастието съществува… И се разплаках. Точно така си го представях! Това видео казва всичко, което имам да кажа днес. В съвременния свят, в който родител 1 или родител 2 в скоро време сигурно ще са заменени от роботи, ние разказваме една вълшебна, но и реална история за любовта, и за това как изглежда тя. Докъде стигнахме?! Хората масово като че ли започнаха да забравят нормалните неща от живота, забравят колко щастливи са, когато са заедно, когато всичко е споделено, когато я има любовта… Благодарна съм на семейство Тасевски, че ни показват красивата алтернатива! Те заснеха и споделиха моменти от живота си с нас – истински, неподправени, човешки моменти… Прекрасни са! Познавам Ромина още от времето, когато стана „Мис България“ през 2010 г. Възхищавам се на това момиче през всички тези години. Как самоотвержено следва съпруга си Дарко във всички страни, където той играе футбол, а в същото време учи в Софийския университет и прекосява планетата за изпити, как създадоха, грижат се и възпитават заедно три чудесни деца, как, като че ли с лекота, се случва всичко помежду им… Има ли я любовта, за нея си струва всичко това, заради нея си струва да стигнеш до края на света“, споделя фронтдамата Мария Мутафчиева.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.