fbpx

Алекс Раева чака бебе?

Написано от от 15/03/2019

Алекс Раева чака бебе?

Алекс Раева ще става майка. Радостната вест сподели пред „Уикенд“ близка приятелка на певицата, която от години се опитва да забременее, но до момента неуспешно.

Засега е ясно, че първото й бебе да се появи на бял свят в края на лятото – през август или началото на септември.

38-годишната Алекс упорито държи бащата далече от любопитни очи и въпреки че двамата са заедно повече от две години, мачото тъне в анонимност – въпреки цялата шумотевица бившата беквокалистка на Слави успя да скрие новото си гадже от любопитната публика. За мъжа до нея се знае само, че е неин приятел от училищната скамейка, че върти дребен бизнес и че също като блондинката обича морето.

Наскоро двамата с тайнствения мачо прекараха седмица на Малдивите, където се отдадоха на романтика и гмуркане. Това е втората им почивка на райските острови — любима дестинация на Алекс за дайвинг. „Той ми е страшно интересен. Към него изпитвам респект. Човек, който ми е учител, а не аз — на него. Такъв мъж съм си търсила и се радвам, че го открих“, написа Раева на стената си във фейсбук. Компания на екзотичната ваканция им направи Мария Игнатова, която обаче беше без старото си ново гадже Димитър Рачков.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST