fbpx

100 Кила превзе сърцата и на българите в Америка

Написано от от 13/03/2019

100 Кила превзе сърцата и на българите в Америка

Мощен старт беляза американското турне на рапър No1 на България 100 кила. След като прекара няколко дни в любимия Ню Йорк, той зарадва феновете си там и постави началото на серия от взривяващи партита.
Това, което се случи в Чикаго обаче, ще остави траен спомен в сърцата на българите отвъд океана, пише сйтът за българи в Щатите bg-voice.com. След Depp Zone Project, 100 Кила става поредният български изпълнител през последните десетина години, за който публиката бурно вика “Още, още” в края на участието.
На концертите си в Ню Йорк и Чикаго 100 Кила беше всичко, което публиката няма да забрави дълго време. 
Още в началото заведениетo Escape Lounge  достигна капацитета си и десетки жлеаещи бяха върнати заради стриктните правила на градската управа. Всички места в заведението бяха резервирани две седмици предварително.
Ето защо организаторите обявиха нови две дати за Килата в Чикаго – 29 и 30 март (петък и събота), когато изпълнителят отново ще е в Escape Lounge, с които и ще завърши суперуспешното му турне.

Публиката остана повече от доволна от вечерта. От отваряне до затваряне рапърът беше сред феновете си и на сцената, като DJ и изпълни любимите им хитове на живо. Килата успя да се снима с всеки в заведението и мина да поздрави всяка компания.

Турнето на 100 Кила продължава до 30 март. На 15-и той ше в Бостън, на 16-и – в Сиатъл, на 17-и – в Сан Франциско, на 20-и – в Лас Вегас, 23 – в Торонто,  а последните дати за шоуто му са на 29 и 30 отново в Чикаго.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST