fbpx

Мария Илиева подложена на тотална промяна

Написано от от 10/03/2019

Мария Илиева подложена на тотална промяна

 

Мария Илиева, която успя да се наложи като една от най-известните, обичани и талантливи певици на българската музикална сцена, разкрива впечатляващи актьорски умения. Като участник в шоуто „Като две капки вода“ тя показва, че може да влезе в образа на който и да е друг музикант и се справя с предизвикателствата великолепно.

Мария Илиева е на върха на славата си. Наскоро издаде албум с най-големите си хитове, „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, грабна приза „Жена на годината“ в категорията за музика и стана майка.

Още във втория епизод на „Като две капки вода“ певицата спечели първото място с имитацията си на Софи Маринова.

На какво залага най-много в представянето си на сцената в шоуто, какви компромиси не би направила и защо я притеснява новият образ, в който ще я видим тази вечер.

„Безкрайно благодарна съм за признанието! Да имитирам Софи Маринова – този огромен талант и глас, беше наистина голямо предизвикателство. Бях много притеснена, защото певческите ни техники са коренно различни. За специфичната орнаментика ми помогна много Меди Гогов – мой приятел и участник в X Factor. Той ми отдели цял час, в който раздробяваше за мен всяка сложна извивка на тонове и ритмически фигури“ – призна Илиева пред Vesti.bg.

„Получих буквално стотици поздравителни съобщения, най-щастлива съм, че самата Софи Маринова ми писа развълнувана от представянето ми. Перфекционист съм и всяка седмица давам максимума от себе си. Признавам, че не очаквах натоварването да е толкова голямо, да изградиш изцяло нов образ само за една седмица е наистина сериозно предизвикателство и често изисква денонощен труд“ – допълни тя.

За новия епизод на „Като две капки вода“ Мария Илиева е изправена пред ново предизвикателство. Признава, че този път промяната ще бъде тотална.

„Екипът, с който работим, е феноменално добър. Нямам съмнение, че на външен вид приликата ще е умопомрачителна. Аз самата не можех да повярвам на приликата ми с Анастейша и Софи Маринова! Следващият ми образ – Кила Сетл, позната като жената с брада от „Най-великият шоумен“, малко ме притеснява. Ще трябва да променят освен лицето ми и цялото ми тяло. Такова нещо ще ми се случи за пръв път, стискайте ми палци!“ – казва тя.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST