fbpx

Боянски с премиерата на новата си песен по BG Music channel

Written by on 09/03/2019

Боянски с премиерата на новата си песен по BG Music channel

 

Boyanski носи древно българско име, но решава да добави една частичка за лично отношение. На 6-годишна възраст той започва да пее в хора на варненските момчета и младежи и обикаля Гърция и Америка с тях. Бил е и част от парти банда, с която пее из Норвегия, Швеция, Финландия, Естония, Латвия и Германия. Завършил е Военноморското училище във Варна и е работил като корабен проектант около година, но се посвещава изцяло на музиката и стартира солова кариера. Посещава музикални педагози, за да се усъвършенства и е убеден, че един изпълнител трябва да се развива непрекъснато заради огромната конкуренция.

„Един артист трябва да притежава доста качества. Трябва всеки един от нас да дърпа напред. Има и някои класики, които изпълнявам. Работя с китарист и пианистка“, заяви неотдавна певецът в телевизионно интервю.

Пее, композира, пише текстове и сам измисля видеата към парчетата.

Миналата година при много силна конкуренция той успя да се пребори за наградата в категория „Хип-хоп/R&B“ на втория BG MUSIC FESTIVAL.

Утре новото му парче има премиера по BG Music channel.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.