fbpx

DEEP ZONE избухват с новия си хит „Българка“

Написано от от 06/03/2019

DEEP ZONE избухват с новия си хит „Българка“

Групата празнува 20 години на сцената със серия от партита

Deep Zone Project откриват новия музикален сезон със зашеметяващо видео и силно послание. Групата се завръща в обновен състав и сигурна заявка „Българка“, стартовата им песен за 2019-а, да се превърне в тотален хит.

В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката и нейната натурална, уникална красота. „Неслучайно в текста се казва: Ако видиш някъде по света красива жена, проговори ѝ на български“ – споделя Дидо, фронтменът на Deep Zone, и добавя, че „Българка“ е завършена още миналата година, но групата нарочно забавя промоцията. „Направихме няколко песни, които да включим в селекцията си за 2019-а година, и се колебаехме с коя да стреляме в началото – разказва китаристът на групата Danny Dimitroff, – представихме тестово „Българка“ на публиката по време на турнето ни в САЩ и… песента още от първо чуване предизвика такъв възторг, че без да се колебаем, я определихме за водещия ни сингъл.“

Музиката на „Българка“ е изцяло в разпознаваемия мелодичен денс на Deep Zone. Енергията на проекта дотолкова завладява майсторката на рими Мариета Ангелова, че буквално за ден тя пише текста и го подава на групата в съвършен вариант.

Ефектът на думите, силният момент с мотива от „Девойко мари хубава“ и цялостното послание на „Българка“ особено въздействат на очарователната Ева-Мария – нежната част е екипа на Deep Zone. Тя признава, че до момента не се е вълнувала така и едва сдържа сълзите си, когато за пръв път прави вокалите.

ВИДЕО – Майсторът на добрата визия Bashmotion завежда екипа в Националната художествена галерия, която за пръв път затваря за ден, за да може Deep Zone да заснемат видеото си там. Ефектът на достолепната сграда е подсилен от специалното участие на „златната грация“ Радина Филипова.

БОНУС ИНФО

  • В „Българка“ златното момиче Радина Филипова оживява от картина. Участието на Радина в клипа е една от първите й артистични изяви, след като заради контузия се отказа от националния отбор по художествена гимнастика.

  • Българка“ е специалният подарък на Deep Zone към всички български жени по света по случай наближаващия 8 март.

  • Сюжетът определя ролята на сексапилния пазач в галерията да бъде за половинката на Ева-Мария. Антонио с радост приема да е част от проекта и се справя като истински актьор.

  • Когато Deep Zone се обръщат към Мариета Ангелова с предложение да напише текст към „Българка“, тя споделя, че е прекалено заета и може би ще забави задълго проекта. Но когато чува демото на песента, темата толкова я завладява, че още на следващия ден изпраща думите.

  • В песента звучи и цял симфоничен оркестър, аранжиран от „старшия“ в групата – Любомир Савов (бащата на Дидо).

  • Българка“ отбелязва и 20 години на сцената на Deep Zone Project. По този повод групата тръгва на клубно турне из страната с най-новото си лайф шоу и актуален състав: DJ Dian Solo, Ева Мария (вокал) и Danny Dimitroff (китара). Партитата ще представят по различен начин чисто нови песни и ремикси, есенция от всички авторски хитове на Deep Zone и нови версии на златни български и световни песни.

В канала на Deep Zone Project  много скоро ще бъдат публикувани и уникални акустични версии на някои от най-емблематичните песни на Deep Zone Project. Привилегията да ги видят първи ще имат абонираните за канала.

За още изненади и ефектни кадри последвайте новия профил на Deep Zone в Instagram https://www.instagram.com/deep_zone_project_official/

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST