fbpx

Jeremy? и Кирил Маричков забиват заедно в Sofia Live Club

Written by on 28/02/2019

Jeremy? и Кирил Маричков забиват заедно в Sofia Live Club

Jeremy? със специалното участие на Кирил Маричков ще изпълнят за първи път след официалното ѝ представяне пред публика песента „Не си сам„.
Концертът на актуалната инди рок банда и ветерана ще се състои в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 8 март. Великолепно, смислено и докосващо, първото изпълнение на български в репертоара на групата изключително бързо покори класациите, настани се уютно в радиоефира и безкомпромисно завладя сърцата на феновете. Може да се каже, че „Не си сам“ е сензация и с това, че от години рок песен не е заставала под №1 в музикалните класации у нас. Хит на български език със социално послание и чудесен пример за приемственост между рок поколенията. Комбинацията Jeremy? и Кирил Маричков обаче обещава още изненади. Публиката ще се наслади на любимите парчета на Jeremy?, както и на някои емблематични хитове на Щурците. На промоцията на „Не си сам“ през декември музикантите изсвириха заедно „Рок в минало време“ и „Ромео и Жулиета„, но с усмивка добавят, че този път ще има още изненади в съвместно изпълнение.
Билети  в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място. Могат да бъдат закупени още от щанд на Eventim на ул. „6-ти септември„, Office 1 Superstore, бензиностанции OMVOrange CenterOrange.bgUsit Colours, Билетен център в НДК, „Български пощи„, „Строежа„, „Вастелс България„, каса „Арена Армеец„, „Технополис„, Duende Travel София, книжарница „Бард„, книжарница „На спирката„, Escape Room Mentalist и  магазин „На тъмно„.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.