fbpx

Папи Ханс иска да е Тони Стораро

Написано от от 24/02/2019

Папи Ханс иска да е Тони Стораро

.Стартът на Като две капки вода ще бъде поставен в понеделник вечер -25 февруари  в 20.00 ч. по NOVA.

“Седми сезон на “Като две капки вода“ – тръгваме на училище!“ – каза с усмивка Маги Халваджиян в студиото на „Събуди се“. Продуцентът сподели какви са очакванията му за старта на уникалното шоу за преобразяване при гостуването си в съботно-неделния сутрешен блок на NOVA.

Заедно с него бе и Папи Ханс, който тази година се включва в звездната осморка.

“Не осъзнавам, че стартът е след броени дни. Старая се, давам всичко от себе си – в един момент разбираш, че колкото и часове да минат в репетиции, просто трябва да усетиш, че си готов. Чувствам се по-комфортно с маската на друг човек“ –  разказа Константин Трендафилов.

Той си пожела да получи образа на Тони Стораро. Малко след това той направи и кратка имитация на популярния певец.

“Актьорите се чувстват по-добре в чужда кожа. Забелязал съм, че дори моментът, в който се налага да излязат от образ, се оказва труден. Голямото предизвикателство в “Като две капки вода“ е, че образите са изключително добре познати за аудиторията и задачата да се доближиш максимално не е лесна“ – коментира Маги.

Халваджиян е категоричен, че най-силно печелят симпатиите на публиката участниците с най-автентични роли или много забавен прочит на образа. Именно атмосферата на шоуто и създаването му “от приятели за приятели“ е вълшебната съставка, която продължава да присъединява нова публика.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST