fbpx

„СкандаУ“ с концерт в „Арена Армеец“

Написано от от 09/02/2019

„СкандаУ“ с концерт в „Арена Армеец“

Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов от група „СкандаУ“ взеха награди от събитието „359 Awards 2019“. В ефира на „Плюс-Минус. Коментар след новините“ те обясниха, че за тях конкурсите са вид състезатение, а наградата е следствие на добре свършена работа.

„Ние сме един екип. Успехите са наши, които няма как да разделим“, каза Евтимов.

Двамата бяха категорични, че се стремят да уважават личното си пространство, въпреки желанието на феновете да се докоснат до тях за снимка или автограф.

„Хубаво е да се поставяме в позицията на човека от среща и да си даваме сметка кога може да се направи компромис. Ние сме сензитивни типове и усещаме, че когато идват хората при нас, ние сме генератори за лайкове“, обясниха Тото и Лъчо.

А дали има промяна в развитието на хип хопа в България? Ето какво смятат те по въпроса:

„Някога тогава се говореше за вълни. Това бяха периодични неща. Започна вълна, която ще отшуми. Това, което успяха да направят новите рападжии, е да пуснат корени. Вече говорим за стил, а не за вълни. Хората им е омръзнало да ги лъжат за какво ли не, но трябва да има и песни, на които е по-лесно да ти върви пиенето или като си вкъщи. Ние се забавляваме като правим и двата вида“.

Групата ще изнесе концерт в „Арена Армеец“ на 6 април


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST