fbpx

DJ Ganx със „Скок в бъдещето“

Written by on 07/02/2019

DJ Ganx със „Скок в бъдещето“

 

Как би изглеждало светлинно представление на фона на хип-хоп музика и подкрепено от танц на своеобразен „робот“? Вече не трябва да тестваме вихъра на въображението си, можем просто да отидем до пловдивския клуб W на 15 февруари и да разберем. Bounce To The Future („Скок в бъдещето“) е първото по рода си шоу у нас. То вече направи премиерата си – отново в града под тепетата, а на бис ще се качи още следващата седмица, пише „Монитор“.

В основата си представлението се състои от огън, светлина, танци и музика. С тези елементи се разказва историята на група приятели, които се обединяват, за да създадат нещо магично, което да докосне публиката. „Работим денонощно в посока да представим Bounce To The Future и в чужбина, където подобни проекти се котират може би по-добре, защото хората са свикнали да се забавляват на различни по вид спектакли“, обясни пред „Монитор“ един от идейните двигатели на проекта – Георги Каменов, по-познат в музикалните среди като DJ Ganx. Определян като една от обещаващите млади звезди в средите, той вече е делил сцена с популярни лица от гилдията, сред които Криско, 100 Кила, Ъпсурт, Dim4ou, Скандау, Павел и Венци Венц, Мария Илиева, Тита, Дара и др.

Останалите герои в Bounce To The Future са хип-хоп танцьорът V.I.K.O (Виктор Гърков) и танцьорът „робот“ Dorian (Николай Тодоров). Идеята за шоуто дошла преди повече от година, докато тримата правили разбор на други програми. Така стигнали до заключението, че обикновено човекът, който прави светлинно шоу, е много статичен и в повечето програми няма идея, нито хореография. Като вдъхновение пък те използват Бионсе и нейния балет.

Междувременно DJ Ganx вече работи и по следващите си музикални проекти. В следващите няколко месеца той обещава да пусне на пазара колаборация, която би „потресла България“. Подробностите около парчето той все още пази в тайна. Разкри пред „Монитор“ обаче, че подобни проекти към момента са виждани само на фестивали от ранга на белгийския Tomorrowland. „Ще направим и интересен клип, който ще се снима в „старата“ България с локации като крепостта на Плиска“, обясни ни още Каменов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.