fbpx

„Бабсбг” с R&B парче

Written by on 04/02/2019

„Бабсбг” с R&B парче

 

Девет вълнуващи съдби преплита бг адаптацията  на  световния хит „Human” на  Rag’n’ Bone Man, изпълнявана от „Бабсбг”. Това е втората песен на казанлъшките рок баби, която ще представят за Деня на влюбените.

 

„Тя е специална, вдъхновена от личните житейски преживявания, предизвикали  текстописецът Петър Москов да сътвори  една уникална история за силата на любовта, младостта, болките, страха на деветте жени от Бабсбг”, сподели ръководителят им Стоян Петров.  По думите му R&B парчето възпламенява страстта за живот и превръща  изпълнението им в празник за сърцата:

…Бръчици ситни . Бели коси.

Нощи самотни. Ден тъмносив.

Странно красив…

Ден предпоследен. Или не?

Безкрайно ценен или не!

Внезапно влюбен в мен.

Ден, оглупял съвсем… 

Рефрен:

Хей,жива съм и тук съм аз! –

ще изкрещя на глас,

но…

Няма никоя от нас

над времето власт!

Първата им адаптирана  песен „I want to break free“ на Queen, която разказва историята на две комшийки, скоро ще бъде записана в студио. „Интересът към „Бабсбг” е огромен, подготвяме фотосесия  и трети сингъл, провокиращ  женския сблъсък в хард рок”, издаде Петров. Неговият екип сериозно  се е заел да вае талантливите им образи, подготвяйки ги и с уроци по актьорско майсторство, сценични движения и поведение.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.