fbpx

„Метрополис“ канят фенове на първа среща за годината

Написано от от 03/02/2019

„Метрополис“ канят фенове на първа среща за годината

Всяка година организацията за електронна музика „Метрополис“ представя новопопълненията към огромната им музикална вселена чрез поредицата „Хироус Тотал„. На 16 февруари ще се проведе и първото събитие в базата им „Интер експо“ център.
Фокусът на вечерта ще бъдат отличилите се по ред критерии супергерои, внимателно подбрани от отдела по проучванията на „Метрополис„.
Фантастичната четворка е съставена от представителя на Дистопиан – Алекс До, на Остгут  Ансър Коуд Рикуест, на Клокуъркс – Джей Кларк, и нежният представител на Онзенфоут – Нур Джабер.
Изключително сериозни и модерни авангардисти, те са представители на четири утвърдени берлински лейбъли, налагащи музикалните закони в Електронната вселена.
Галата по встъпването в длъжност спасители на добрия вкус в музикалната галактика на новите супергерои може да бъде посетена от всеки, който заяви своето присъствие през платформите на „Ивентим“ и „Ипей„, както и на касите на „Изипей„. Единствено тогава ще се разкрият специфичнитесупер сили на всеки от тях и причините да влязат в елитния отряд на „Метрополис“ за „Хироус Тотал“ 2019 V 1.0.
Партито е с начален час 22.00.
Повече информация за събитието може да откриете тук.

Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST