fbpx

Йоанна Драгнева с гглавна роля в „Връзкология“, Калин Вельов – неин екранен ухажор

Написано от от 31/01/2019

Йоанна Драгнева с гглавна роля в „Връзкология“, Калин Вельов – неин екранен ухажор

 

Колко жаби трябва да целуне съвременната успяла жена преди да намери своя принц? Отговор на този въпрос ще търси и певицата Йоанна Драгнева с втората си поява на голям екран, разказва „Монитор“.

След като се разписа с участие в „Немезис“ на режисьора Ивайло Спасов, певицата отново застава пред камерата за негово заглавие. Този път ще я видим в главната роля на независима и борбена жена, покорила немалко върхове в професионален план, но все още „неука“ що се отнася до любовта. Това ще се случи в новия български филм „Връзкология“.

„Смятам, че намирането на правилния човек е едно от най-големите предизвикателства днес за успялата жена. Заедно с героинята ми си приличаме по този независим характер, не и по личния ни живот. Част от събитията, които й се случват, се доближават до границата на абсурда“, намигна вечно усмихнатата Драгнева пред „Монитор“. Да се снима в главна кинороля е детска мечта за бившата вокалистка на Deep Zone Project, която се смята за истинска щастливка от факта, че до момента „макар и със закъснение“ успява да реализира всеки блян на малката Йоанна. „Ивайло Спасов наистина е моят откривател в киното. Учила съм за кратко актьорско майсторство, но далеч не мисля, че съм на нивото на популярните и утвърдените вече имена. И тук той ме покани за главната роля. Каза ми, че когато затвори очи си представя героинята точно като мен“, обясни ни още певицата.

Клапата на „Връзкология“ щракна още миналата есен, а тези дни екипът на Спасов ще довърши работата и по последните сцени на снимачната площадка. Романтичната комедия ще ни въведе в света на героинята на Драгнева, а заедно с нея и ние ще изследваме дълбините на модерния флирт.

В списъка й с ухажори пък ще попадне и друго популярно лице от музикалната сцена, а именно – майсторът на перкусиите Калин Вельов. Самият той коментира неотдавна, че образът на мачо, в който трябва да влезе заради ролята си, е доста разпространен сред българските мъже, но героят далеч не е от неговата кръвна група. Това е третият опит на Вельов в седмото изкуство след участието му в „Бартер“ и „Омбре“. В списъка с актьори във „Връзкология“ са още Галин Найденов, Теодор Папазов, Мирослав Димитров, певицата Мария Грънчарова и др. Оператор на филма е Добромир Николов („Корпус за бързо реагиране“).

Дали съвременната жена ще доживее своя хепиенд в любовта пък зрителите ще могат да проследят още тази есен, когато „Връзкология“ се очаква да направи своята премиера.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST