fbpx

Криско стана влогър, до 10 дни пуска ново парче (ВИДЕО)

Написано от от 29/01/2019

Криско стана влогър, до 10 дни пуска ново парче (ВИДЕО)

 

Да се включи в списъка със знаменитости у нас, които се подвизават и като влогъри, е най-новото начинание на Криско. Рапърът от Габрово стартира канала Nalive! в платформата за видеосподеляне YouTube, като правилното произношение е „Нали, ве?!“.

Той коментира и избора на името: „Нали, ве“ означава край на всяко едно изречение“.

Задачата на феновете е да задават интересни въпроси, а най-креативният ще получи възможността да гостува на хитмейкъра в следващото предаване.

Първият си гост в Nalive! Криско представи като Димитър от Бургас, който се оказа тв водещият със завидни комедийни заложби Димитър Рачков. Драмата на Рачков е, че негов приятел „от поне 10 години не може да си намери приятелка“, поради което пише едновременно на поне 800 жени.

По време на разговора става ясно, че това е поредната закачка на комика с продуцента Маги Халваджиян. „Дойдох от Бургас с нощния влак.

Пътуването е лукс за двамата братя, за които работя“, пошегува се още той.

За няколко дни време изпълнителят на „Базука“ събра над 50 000 гледания, а повечето от коментарите на последователите му са положителни. От друга страна въпросите, които задават, не са толкова интригуващи. „Как да си хванем приятелка в училище?“, „Как успя да направиш Тита да звучи като Сузанита?“ и “От къде акат русалките?“, са част от тях.

Междувременно Криско е готов с ново парче и съвсем скоро ще го пусне. „Важно е един изпълнител да цени своите фенове! Благодаря ви за ежедневната подкрепа, приятели. До 10 дни пускам нова песен“, съобщи той.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST