fbpx

Кристиан Костов учи мандарин за седмица

Written by on 25/01/2019

Кристиан Костов учи мандарин за седмица

 

Да се обясни в любов на мандарин – това е задачата пред Кристиан Костов в рамките на най-голямото риалити шоу в Азия Singer 2019. Романтичните слова не са част от голям жест, който момчето-чудо планира пред камерите на предаването, а част от последната му задача – да изпълни песен на популярния в страната изпълнител JJ Lin, пише „Монитор“.

Именно с меланхолично-любовните трепети на парчето Remember ще изгрее родната звезда на сцената на Singer 2019, а фенове дори и от Китай отсега стискат палци на отличника от X Factor. Това ще е първи опит на Костов с китайския език, а предвид забързаното темпо, с което се снимат епизодите на предаването, той имаше не повече от седмица, за да се подготви за трудната задача. Самият певец призна, че заедно с брат му Даниел, който е неотлъчно до него и в рамките на шоуто, почти не успяват да се приберат в хотелската стая за пълноценен сън.

„Всички тук са много добри“, призна Костов за конкуренцията си в телевизионното състезание. Въпреки че е единственият чуждестранен изпълнител в Singer 2019, той получава завидна подкрепа и от феновете си в Китай.

Нещо повече, те научиха български, за да засвидетелстват любовта си към изпълнителя на Beautiful Mess и на родния му език. „Ние сме тук за теб“, написаха върлите му почитатели в картичка, състояща се от поздрави на още три езика – английски, китайски и руски. „Винаги когато ме срещнете по улицата, можете да ме спрете за снимка или прегръдка“, отвръща им Костов, като признава, че в началото се чувствал объркан от факта, че феновете му го посрещали с думата „мама“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist