fbpx

Георги Арсов си тръгна от „Атлас“

Written by on 17/01/2019

Георги Арсов си тръгна от „Атлас“

 

Вокалът на група „АТЛАС“, Георги Арсов сподели на личната си страница във Facebook следното:

„За да няма повече въпроси, аз вече не работя с група “Атлас”. Пожелавам им много творчески успехи, благодаря им за възможността да пея на големи и малки сцени, за работата в студио, за албумът “Родени в 20-ти век”, за шанса да вдъхна живот на песни, оставили следа в българската музика.

Смятам, че животът ни е едно голямо приключение и когато една врата се затваря- много други се отварят. Далеч няма да спра да пея или да творя- знам, че ще се намери кой да чуе гласа ми. Тази година си обещавам по-малко кавъри и много повече авторски песни.

Повече представления, повече пътувания, повече свобода, защото май това ни липсва. Благодаря на хората, които ме подкрепят, също и на тези, които не го правят.

Продължавам с усмивка напред, защото имам верни приятели, дом, сцена, един чудесен и верен Гибсън и цял рафт с настолни игри. Останалото ще дойде, пък и да ме подмине, ще съм спокоен, че един ден, който и да е ден и аз ще мога да създам тази моя песен, която не е за любов, а за нещо много, много повече :))))“


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist