fbpx

ELEGANCE & Николай Иванов записаха „огнена“ песен

Написано от от 12/01/2019

ELEGANCE & Николай Иванов записаха „огнена“ песен

След първия си  авторски проект „Лято е“ дамското трио ELEGANCE решава да реализира и втори. Песента се казва  „Огнено“ и е с участието на оперния певец Николай Иванов. „Искахме мъжката партия да се изпее от певец, който да няма претенции за смяна на тоналност и за проемни по структурата. Николай се оказа точно такъв – с една дума професионалист“, разказа пред bgmusic.tv вокалистката Венелина Миланова. „След като чу демото, той прие да направим заедно песента. Видяхме се на репетиция само веднъж и след това направо я записахме в студио“, добави тя.
„Огнено“ е по музика и текст на Венелина Миланова от триото, а аранжиментът – на Щерион Пилидов.
Що се отнася до тематиката на „огнената“ песен, момичетата споделиха, че я определят като любовна. Предстои и заснемането на видеоклип. „В клипа решихме да заложим една доста наболяла социална тема напоследък – проблема с домашното насилие над жени. Защото отново първоначално любовта е отправната точка… А после проблемът остава капсулован в семейството – в много случаи от срам и предрасъдъци…
Така че ние ще отправим послание, защото „Огнено“ е чувството, но не само за любов, а и понякога усещането за това, че си безсилен. Специано в клипа ще има огън, но ще се почувства и вътрешният огън – страхът, че може би никога няма да си в безопасност…“, сподели Венелина.
Оказва се, че момичетата от ELEGANCE движат едновременно няколко проекта. Освен че всеки петък и събота хората могат да ги чуят на живо в столичен клуб, ввсяка седмица са на снимки за предването „Шоуто на Мавриков“ по Евроком ТВ: „Ние сме бенда, който поднася музикалната атмосфера в предаването, доста често правим съвместни изпълнения на живо с гостите или пък сме изненада за тях с любимата им песен. Много е динамично,интересно и определено дава опит“, смята Венелина.
ELEGANCE са Венелина Миланова – вокал,  Албена Арсова – клавишни и Яна Иванова – китара и вокал.
Ани Романова

Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST