fbpx

Nordic Soundscapes открива Пловдив – Столица на културата 2019

Написано от от 11/01/2019

Nordic Soundscapes открива Пловдив – Столица на културата 2019

Дългоочакваното откриване на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 предстои този уикенд.
Програмата е пълна с многоцветни събития от всякакъв характер, а в кулминационната нощ на 12 януари ще се проведе и специалното издание на платформатa за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes,известиха от екипа на EventEase, традиционно организиращи популярната поредица.
Партито е обявено в клуб Void, удобно позициониран в сърцето на Капана. Във Фейсбук ще го намерите тук.
Освен резидентите на платформата Мартин Илиев и Самуил Кехайов, в събитието ще се включат и Деница Чакърова и Пламен Кунов (Plamen K).
Деница е основател на независимата общност Plovdiv Design Talk – срещи за споделяне на опит в сферата на дизайна с нестопанска цел. Също така организира ежемесечни срещи на тема Потребителско изживяване, като основател на UX MeetUp Plovdiv. От по-малко от година започва да пуска музика в избрани пловдивски заведения. Хоби, което все повече е важна част от живота ѝ. Партита са с заглавие Good Vibes – селекция от съвременна скандинавска музика от инди, през синти поп, до ню уейв и дарк уейв.
Вечерта традиционно ще продължи със селекциите на Самуил Кехайов (sayulke) и Мартин Илиев (martin), обичайните заподозрени зад пултовете на Nordic Soundscapes, които, както вече знаем, са усъвършенствали магията на неусетното преплитане на нощ и ден, съпровождано от хипнотизиращите звуци на северната музика.
Пламен Кунов, познат още като Plamen K, се занимава професионално с диджеинг от 2008 година. До 2012-а  е резидент на най-големият клуб за електронна музика в Пловдив – Plazma. Един от създателите на проекта Progressive Мinds, който отбеляза значителен успех сред феновете на жанра в Пловдив. Заставал е на сцената редом с имена като Dusty Kid, CardoD-Formation, V-Sag и други интернационални диджеи. Странично се занимава с аналогова фотография.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST