fbpx

Диана Дафова с благодарствено писмо от външния министър на Индия

Написано от от 11/01/2019

Диана Дафова с благодарствено писмо от външния министър на Индия

Около Диана Дафова винаги е имало интересни мъже, голяма част от които свързани с нейната професионална реализация. Само че едва ли някой би предположил, че до нея сега ще застане толкова сериозен човек, и то по не по-малко сериозен повод, отбелязва show.blitz.bg.

Става дума за Министъра на външните работи на Индия – Сушма Суарадж от Шарже д’Афер Субхаш Наир, който връчи официално благодарствено писмо на българската певица. А повода е повече от представителен – певицата е част от реализацията на международен проект на Индийското правителство за 150-та годишнина от рождението на Махатма Ганди, и представя родната си България.

Разбира се признанието за Дафова бързо събра десетки коментари в социалните мрежи, на които певицата отвръщаше само с усмивка.

Преди няколко години Диана Дафова бе удостоена и с плакет и 6 медала за отличие от Американската армия, след като прави концерт по време на войната в Косово. „Концертът ми беше подготвян в продължение на 6 месеца и след това отлаган два пъти заради екстремни ситуации, които застрашаваха нашата сигурност. Когато беше реализиран в голямата база Бондстийл в Косово (с над 5000 военнослужещи), емоцията беше ескалираща”, сподели тогава красивата певица.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST