fbpx

Първи проект на квартет Grand Quattro с певицата Богдана – „Доне ле“

Written by on 10/01/2019

Първи проект на квартет Grand Quattro с певицата Богдана – „Доне ле“

 

Първи проект на квартет Grand Quattro с певицата Богдана. Идеята е на Ивайло Иванов – млад композитор и основател на квартета. По професия акордеонист, откъдето и идва интересът към фолклора.

Това може да е първият, но в никакъв случай последния проект в съчетание с Богдана, обещават музикантите.  „Доне Ле” е само заявка за едно постоянно партньорство а крайната цел е създаване на нова музикална вълна на фолклорна основа. Отличителен стил свързващ класиката и фолклора с други клубната музика.

„С Боги се запознахме случайно на един концерт но явно не е било случайно. След време ми влезна в главата една мелодия. Направих я за нейния глас и я пратих. Веднага я хареса и така решихме да работим сериозно за общото благо,“ сподели Ивайло Иванов.

Нашето желание е да приближим повече хора до най-ценното в нашата страна – фолклора. Ако пък така успеем да прославим страната ни един ден ще сме си свършили работата добре. Много сме самокритични и това далеч не е най-доброто на което сме способни но всеки трябва да започне от някъде. С подкрепата на BG MUSIC CHANEL, FAN TV и всички екипи и хора покрай нас смятам, че всичко е възможно.

 

За клипа

„Основното в музиката е първия ритъм, включващ едно и две пляскания с ръце. За да акцентираме поканихме момичетата на Мария Бонева (Mims Boneva – The Scary Shadowzzz), познати от първите места в националните състезания по хип-хоп танци, както и от няколко телевизионни формата за таланти“, разказва Ивайло Иванов. „Мимс и нейните деца са истински професионалисти и, както се вижда, свършиха работата просто перфектно. Тук е моментът да се извиним на част от децата, тъй като имаше страшно много кадри с тях и дори и да искахме, не можехме да поместим всички в клипа.Наложи се някои от децата да не участват в клипа, но това не означава, че не са били добри. Знаем какво означава това за всяко дете и затова се извиняваме искрено за тази ситуация.“

Това е първи проект не само за нас, но и за фото студио „Alexandrof”. „Оказва се, че освен много добри снимки, могат да правят и добри клипове. Има ли желание, има и начин. Смятаме да продължим с техния екип на чело с уникалния фотограф Димитер Александров. Специални благодарности на него и гримьорката Диана Колева. Те са много добри професионалисти“, хвали ги Иванов.

И допълма разказа: „Естествено за клипа е необходимо пространство. То е осигурено от нашите партньори Мол Галерия Стара Загора.“

„За всяко нещо си трябват правилните хора. Хора в пълния смисъл на думата. След доста премеждия смятам, че вече ги намерихме. Остава само да работим здраво и да ни хареса публиката…“, заключавя той.

 

Музика: Ивайло Иванов 
Изпълняват: Квартет Grand Quattro и Богдана 
Микс и Мастър: Dream Stars Records
Танцьори: The Scary Shadowzzz
Оператор: Димитър Александров 
Грим: Диана Колева 
Облекло: JUNONA 
Видеото е заснето в студио „ALEXANDROF“


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.