fbpx

20 години H.M.S.U. – 20 години дръм и басс култура в България

Written by on 07/01/2019

20 години H.M.S.U. – 20 години дръм и басс култура в България

Почти 20 години H.M.S.U. (Hard Music And Sounds United) остава организация, вярна на басовите настроенияи основен проводник на дръм-ен-бейс и джънгъл движението у нас.
По случай юбилея, в столичната зала „Универсиада“ на 26 януари се очакват над 25 международни и родни артисти, както и редица други изненади за първи път в България. В празничното събитие ще участват всички артисти на H.M.S.U. – Acidtrip, CoohKonspirator, EXo, Faith, L 33, LiusyOgonek, Mocks и Targy. Всеки от тях готви специална изненада за представянето си, което ще доведе на обща сцена една от най-епичните програми, правени някога на събитие в България.
Една от водещите родни организации за електронна музика у нас е в центъра на всички най-големи електронни събития. Нейният колектив от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм-ен-бейса, който да не е застъпен в изявите ѝ. Голяма част от тях са чести гости на най-масивните събития и фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли – допълнително доказателство за влиянието, което членовете на организацията оказват на международната дръм и басс среда.
Заедно с активното промоутиране на тази култура у нас, това печели уважение към родната организация и присъствието на България в челните редици на световната сцена. С проведени над 500 събития и поканени над 400 международни гости, HMSU e основно свързващо звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг подобен феномен, който да обединява в такъв мащаб всички държави около нас.
За няма 24 часа след пускане на билетите, 400 ду̀ши се сдобиха с пропуски за събитието, а бонусите при ранно закупуване и атрактивната цена от 20 лева са своеобразен подарък от организацията към всички верни фенове.
Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.