fbpx

Започват кастингите за шестия сезон на „България търси талант“

Written by on 05/01/2019

Започват кастингите за шестия сезон на „България търси талант“

 

Близо две години, след като музикантите от „Виво Монтана“ триумфираха с голямата победа в „България търси талант“, предаването се завръща в ефир. Кастингите за шестия сезон на шоуто вече стартираха.

Всеки, който смята, че може да спре дъха на жури и публика със сценично изпълнение, може да изпрати свое видео на официалния сайт на предаването. Подробностите около членовете на панела на оценяващите и водещите на формата все още се пазят в тайна.

Преди премиерата на шестия сезон, в ефира на bTV  вероятно ще се завърти друго риалити предаване, а именно „Гласът на България“, прослушванията за което се проведоха още в края на лятото миналата година. Официалната дата за старта на шоуто все още не е посочена. В журито ще видим добре познатите ни лица от предишните два сезона на „Гласът на България“ – Влади Ампов-Графа, Иван Лечев и Камелия. Михаела Филева пък ще смени в журито Поли Генова, която в момента е в очакване на първото си дете.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.