fbpx

Славин Славчев с Julian’s Laughter ще радват пловдивчани в празничната нощ

Written by on 31/12/2018

Славин Славчев с Julian’s Laughter ще радват пловдивчани в празничната нощ

 

Празничната новогодишна програма в Пловдив ще започне в 22.00 часа на площад „Стефан Стамболов“. За нея общината е заделила 30 000 лева.

22:00 – 22:40 ч. – Концерт на рок група Jeremy?

Група JEREMY? са „кралете на инди рока в България“ според повечето музикални онлайн медии.

Ерсин Мустафов (вокали и китара), Ташо Колев (катара и вокали), Красимир Тодоров (пиано и вокали), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас) направиха революция, от която рок сцената се нуждаеше.

Те наложиха „новата вълна“ в независимата модерна музика и една различна естетиката в представянето ѝ още с появата на видеосингъла Fake Fruits, записан във Второ студио на Българското национално радио. Песента бързо изкачи всички родни класации. С нея JEREMY? станаха първата група от България, която печели златен медал People’s Voice в престижния световен форум за композиране на музика International Songwriting Competition през 2016-а, също излъчвана и в MTV Adria.

Следва видеосингълът Hope, записан също в БНР. Двете песни и до днес са най-разпознаваемите хитове на JEREMY?.

22:40 – 23:30 ч.– Концерт на 4 Magic

Те са българска момичешка поп група, победител в петия сезон на X factor България. Елия, Никол, Валентина и Елеонора са родом от Пловдив. Освен поп музика, изпълняват и българска народна музика. Те са „4 Magic“ !

Групата е създадена през 2014 г., а името „4 Magic“ е измислено специално за X Factor, като преди това се наричат Квартет „Магия“. Те са първата група, която печели X Factor Bulgaria.

В началото на тази година излезе първата им песен Together (Вечерай, Радо), която е смесица между съвременна и българска народна музика. Песента е записана в Румъния и е продуцирана от румънския продуцент Monoir, а клипът към нея е заснет в Пловдив!

23:30 – 23:50ч. – Концерт на Оркестър за народна музика „Орфей“, ръководител Георги Янев, солисти Пепа Янева и Ани Богданова

Оркестърът за народна музика „Орфей” от Пловдив с ръководител Георги Янев и солисти Пепа Янева и Ани Богданова ще свирят за пловдивчани и гости на града в Новогодишната нощ на 31 декември на сцената пред община Пловдив. Участието на обичаната група е в две части и започва точно в 23.30 часа. След директното излъчване на новогодишно обръщение на Президента на Република България Румен Радев, в първите минути на Новата 2019 година концертът продължава, като към прекрасните музиканти ще се присъединят и виртуозните танцьори от Фолклорен ансамбъл „Тракия“, с главен художествен ръководител проф. Даниела Дженева.

23:50 – 00:00 ч.– Директно излъчване на новогодишно обръщение на Президента на Република България Румен Радев

00:00 – 00:40 ч.– Концерт на Оркестър за народна музика „Орфей“, ръководител Георги Янев“ и Фолклорен ансамбъл „Тракия“, с главен художествен ръководител проф. Даниела Дженева

00:40 – 02:00 ч.– Славин Славчев и групата „Julian’s Laughter“

Julian’s Laughter е основана през лятото на 2017 г. като проект на Славин Славчев – победител в трети сезон на The X Factor Bulgaria, Милослав Петров и Тихомир Василев. Тримата свирят заедно още преди X Factor, но групата спира дейността си, заради ангажимента на Славин към шоуто. Запазвайки приятелството си и общите музикални интереси, момчетата решават да се съберат още веднъж в нов проект с различно име и визия.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist