fbpx

Митко Петров спаси котенце в студа, намери му дом

Написано от от 06/12/2018

Митко Петров спаси котенце в студа, намери му дом

Малко котенце бе намерено от изпълнителя на хита „Манго“ Митко Петров, чието жалостливо сърце не позволило пухкавото същество да бъде оставено на минусовите температури в снега и леда.

„Преди няколко дни, точно в най-големите студове, вечерта пред входа на блока, в който живея, чух тихичко маукане и видях сгушено и уплашено малко котенце. Просто нямаше как да го подмина! То бе толкова премръзнало и изнемощяло от глад, че изобщо не направи опит дори да се скрие, когато се опитах да го хвана“, разказва финалистът в категория „поп“ на втория BG MUSIC FESTIVAL.

Той прибрал четириного създание, стоплил го и го нахранил, след което споделил в Мрежата за случката, като придружи поста и със снимка.

След като го гледал няколко дни, певецът решил, че честите му пътувания поради музикалните му ангажименти и заетостта няма да му позволят да се грижи за живинката, както трябва.

Затова споделил във Фейсбук, че подарява котенцето на отговорен стопанин.

„Само за час ми писаха десетки кандидати, като аз избрах за нови стопани на малката душичка най-сигурния дом със сериозни хора. Много ми беше мъчно да се разделя с писана, но за съжаление на този етап няма как да си позволя отговорно да гледам животинка, поради честите ми отсъствия от дома“, разказа още Митко.

Сега мацана се опъва на топло и сито в новия си дом, а новите й собственици изпращат снимки на Митко Петров, за да й се радва, макар и отдалеч.

Ани Романова

 

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST