Тя е сред имената с много елегантно присъствие в българската поп музика. Красивият ѝ и глас може да изпълни абсолютно всичко – от поп, през етно до соул и оперни арии. Това любимата на няколко поколения българи Маргарита Хранова доказа за пореден път на концерт в зала 1 на НДК.

Певицата с 45-годишна професионална кариера отбеляза тази внушителна цифра по необичаен и за самата нея начин. Тя избра съвсем млади изпълнители за свои партньори на сцената, а не колеги от нейното поколение, с много от които е правила дуети през годините. Така, по нов начин прозвучаха някои от големите ѝ хитове  – в „Песен за моя син“ ѝ партнираше Софи Маринова, а Славин Славчев – в култовата „Оставаме“ от филма „Оркестър без име“.
Една от най-обичаните песни на Марги – „Моето мъжко момиче“, която тя записва през 1978 г. със Стефан Данаилов, сега бе в дует с Борислав Захариев. Отделно от това, Боби Турото, както е известен, демонстрира завидни вокални умения.

Черешката на най-новото от репертоара ѝ бе „Огън“. Марги Хранова обясни, че това е последната песен на големия композитор Тончо Русев (1932-2018), която той ѝ предложил дни преди да си отиде.