fbpx

Теодосий Спасов и Иван Шопов с нов съвместен албум

Написано от от 07/11/2018

Теодосий Спасов и Иван Шопов с нов съвместен албум

Музикалните виртуози Теодосий Спасов и Иван Шопов представят съвместния си албум, който е озаглавен „InFusion“ („Вливане“). Той включва творчество на Спасов и Шопов от 2016 г. насам и съдържа 10 композиции.

Джаз иконата и майсторът на електронния звук ще споделят „InFusion“ с публиката на концерт в Пространство 108 на 24 ноември. Специални гости на събитието ще бъдат вокална група „Авигея“ и пианистът Димитър Бодуров, които също участват в албума. В InFusion взимат участие джаз музиканти от цял свят, като Ерик Трюфа от Франция (тромпет), Гжех Пьотровски от Полша (саксофон), Рут Майер от Норвегия (вокали), Мерлин Еторе от Канада (перкусии) и други.

Хипнотизиращите звуци на композициите пренасят слушателите в друго време и пространство. Минималистичният джаз е съчетан с електронна атмосфера и фолклорни елементи. Подредбата на песните предразполага с плавни ритми, които в края на албума преминават към по-динамични.

„Направихме този албум за наше и ваше удоволствие“, каза Теодосий Спасов.

Присъстващите на концерта могат да се сдобият с албума на място. След това той ще бъде достъпен и онлайн, както и в избрани музикални магазини.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST