fbpx

Симона Загорова става и актриса

Written by on 22/10/2018

Симона Загорова става и актриса

 

Поп дивата Симона Загорова, която стана любимка на цяла България с участието си в риалити формата „Гласът на България“ преди година, разкри, че обича да си почива, готвейки. Пред „Телеграф“ чарновницата сподели и в какво я бива най-много: „Обожавам да готвя. Това ме разтоварва. Обичам да правя ястия от тесто, което си правя сама, всички традиционни български манджи, които знам от бабите ми, и напоследък много се увличам по суши“, хвали се Симона. Изпуска парата с пътувания, кино и фитнес тренировки.

За майка си Глория младата певица споделя само суперлативи: „Майка ми е невероятна жена, грижовна майка и изключителен професионалист. Вкъщи винаги е имало ред. Имах вечерен час до 18-годишна възраст, той беше 22,30 ч. Когато не спазвах реда, не е имало скандал или упреци, а ме е наказвала с мълчание от нейна страна, което ме е карало да се почувствам виновна и да осъзная грешката си“, допълва още порасналата днес изпълнителка.

Макар музиката винаги да е била нейната първа любов, Симона не крие симпатиите си и към актьорското майсторство. „Да се пробвам като актриса е моя много голяма мечта. Надявам се да имам такава възможност“.

Една от големите стъпки на Загорова в кариерното развитие е спечелването на 1-ва награда на фестивала „Бургас и морето“ това лято.

Освен това тя бе и участник в категорията „хип-хоп/R&B“ на втория BG MUSIC FESTIVAL.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist