fbpx

DIA провокира със смело послание в новата си песен „Девойко“

Written by on 16/10/2018

DIA провокира със смело послание в новата си песен „Девойко“

 

„Девойко мари, хубава“, една от най-красивите народни песни, намери своя актуален превод във версията на певицата DIA.

Вярна на своя стил, момичето, което вкара етното в клубовете, продължава тенденцията да миксира фолклор и трап с хитово звучене, а рецептата явно е много успешна.

Младата певица разказва за работата си по „Девойко“: „Също като много българи, аз много харесвам тази песен. Към оригиналния текст обаче добавих и още нещо“, споделя DIA. „Сякаш душата ми извика, и съм сигурна, че много момичета ще се припознаят в текста“, разкрива изпълнителката.
„В днешно време страхът от обвързване, вечното бягство от любовта и недоверието към чувствата на другия сякаш се превръщат в модерна мания и стандарт за живот“, смята DIA.
Във видеото под режисурата на Николай Гарабедян камерата отвежда младото момиче в приказна гора, която въпреки красотата си крие опасности. Черен демон преследва изпълнителката, за да се всели в нея и да я унищожи… или да й покаже, че колкото и да опитва, човек никога не може да избяга от чувствата си.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.