fbpx

Изгониха Иво Димчев от X Factor, той подписа с Universal

Written by on 04/10/2018

Изгониха Иво Димчев от X Factor, той подписа с Universal

Артистът Иво Димчев, който предизвика истински фурор с участието си в британския X Factor, получи еднопосочен билет за напускане на предаването, пише „Монитор“.

Причината е, че нежната половинка на суперзвездата Роби Уилямс – Аида Фийлд, не протегна ръка към него за следващия етап от музикалната надпревара. Първоначално чаровната блондинка го настани на един от шестте стола, които по регламент са пропуск за втори кръг, но малко по-късно промени решението си.

„От X Factor не публикуваха изпълнението на песента ми I cure в своя УouТube канал, нито в страницата във Фейсбук. Отрязали са всички положителни коментари от Саймън, Роби и Луис. Без тях, Аида никога нямаше да ми даде стол. След две песни тя ме изпрати, защото се страхуваше от детинската публика зад нея, без да помисли какво е добро за шоуто. Когато получих стол плаках, защото тя изгони Антонио, който е най-добрият вокалист в категорията. В този момент разбрах, колко музикално неадекватна е тя“, обясни Димчев.

Феновете на Иво продължават да се множат скоростно и профилите му в социалните мрежи са засипани от поздравления и дори обяснения в любов.

Един ден преди да бъде излъчен епизодът с елиминацията на 42-годишния българин обаче той е получил предложение за договор с най-голямата музикална компания в света – Universal Music Group.

„Беше страхотно, че Аида ме отпрати, защото иначе щях да подпиша с музикалната компания на Саймън Кауъл“, намигна Иво.

Наскоро артистът заяви пред „Монитор“, че не го интересува победата в X Factor, тъй като всеки един кръг за него е „невероятен пиар подарък, с който се промотира творчеството му“.

Единствените други българи, получили вниманието на компания Universal, са членовете на група Equinox, които браниха честта ни на тазгодишната „Евровизия“. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл работят по първия си краткосвирещ албум като група, който ще бъде продуциран от Universal.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.