fbpx

Лили Иванова разголи душата си пред Мартин Карбовски

Written by on 30/09/2018

Лили Иванова разголи душата си пред Мартин Карбовски

Лили Иванова демонстрира близките си отношения с журналиста Мартин Карбовски в предаването му по bTV.

Примата на българската естрада дори се впусна в лек флирт, показвайки се в съвсем нова светлина. Карбовски пък успя да разголи душата й, разкривайки интимни моменти от живота й, дори и кога е видял певицата най-слаба и срината.

Ето и част от откровенията на Лили Иванова:

За журналистиката

„Много приятели ми казват – познаваш се с Мартин Карбовски, питай го защо прави такива мрачни репортажи. Дали те помагат за нещо и докъде стигаме? Искам да виждам нещо градивно за мен, за живота. Не може да снимаме отчаянието и безпомощността и невежеството на хората. Трябва така да го направим, че да има положителен резултат.

За обвиненията, че е са й помагали влиятелни другари от времето на Тодор Живков

Чувала съм, че системата ми помагала. Тези хора, даже познавам тези хора, които съм чувала техните изявления, че навремето комунистите ми помогнали. Уважаеми, днес нямаме комунизъм! Аз продължавам да пея. Не се влияя кое е модерно в света и кое е демоде.  Какво ще остане в България от миналия век? Ще остане от България музиката, имаме и забавна музика, имаме и класическа, има напредък в този 20-ти век. Духовността днес я няма, а тогава я имаше. След мен ще остане моето творчество, моето пеене, затова непрекъснато създавам нови неща, записвам, винаги избирам по-трудния път, дресирана съм да бъда твърда и да търся трудните неща, не обичам лесното.

За голямата си любов в живота Иван Пеев

Единственият човек, когото съм обичала в живота си, това е само той. Той е моята консерватория, учил ме е на много неща, от едно прекрасно семейство е. Искам днес, защото той се нуждае от това мое пожелание, да му пожелая много здраве и да му благодаря това, което е създал в мен. Именно певицата, човекът работяга. Обичам го и до днес.

 За момента, в който е била най-слаба – след концерта в зала „Олимпия“

Разплаках се тогава, защото знаех, че когато се прибера в България, журналистите ще ме залеят с помия. Защото не допусках, че има българи, хора, които да бъдат толкова злобни.

 За това как живее

Аз живея доста аскетично, в тишина, не обичам силна музика да слушам, без пороци. Вече съм се зарекла да не гледам и телевизия, защото това ме натоварва страшно много.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.