fbpx

Васил Петров каца с хеликоптер в НДК

Written by on 23/09/2018

Васил Петров каца с хеликоптер в НДК

След като миналата година се появи в стил Джеймс Бонд с лъскав ретро автомобил, този ноември Васил Петров е подготвил още по-голяма изненада за второто издание на спектакъла си „Синатра: Вегас 2”. Джаз певецът ще долети с хеликоптер за голямото събитие, съобщава „Монитор“.

Появяването му по този екстремен начин е обвързано с новото тематично начало на спектакъла, вдъхновено от кино класика и измислено от неговия мениджър и партньор в живота Маргарита Тошева. Всъщност тя е двигателят на идеята за спектаклите, посветени на Барда на мафията.

Концертът, който ще превърне зала 1 на НДК в елитен ласвегаски клуб, е на 12 ноември, а сцената ще се изпълни с колеги на българския Синатра от всички поколения. Гърбът му ще пази отново Биг Бенда на БНР с микс от суинг, джаз и боса нова, както и вечните стандарти на Франк Синатра. „Почти половината от репертоара е нов, като сме запазили само най-големите хитове“, сподели пред „Монитор“ музикантът с уклон към изобразителното изкуство.

На сцената ще се качи специално събран 12-членен кордебалет с нова сценография, хореография и впечатляващо пищни костюми с пера и обсипани с камъни. За втора поредна година Васил Петров ще си партнира на сцена с блус и соул изпълнителя Брус Джонсън от Америка. От българска страна изпълнителят ще изненада с дуети с чаровната Михаела Филева, чийто джаз потенциал вече изпита в специален общ проект със Старозагорската опера. На масата му „rat pack“ дружината ще оформи Орлин Павлов, с когото са подготвили специална изненада.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.