fbpx

ATILA x WORST представят албума „РЕД и ХАОС“

Written by on 21/09/2018

ATILA x WORST представят албума „РЕД и ХАОС“

След няколко силни колаборации помежду им за последните години, софийският рап титан АТИЛА и най-злият бийтмейкър на пловдивската школа WORST, са готови със своя общ албум Ред и Хаос.

АТИЛА е добре познат на феновете на алтернативната хип хоп сцена творец, с осем студийни албума на колана си и многобройни участия в цялата страна – самостоятелни концерти,фестивали и подгряване за световни легенди.

WORST е класическо име от пловдивския ъндърграунд, с безпощадни бийтове и колаборации, част от 7 HILLS Productions с легендата DJ SKILL и тонове проекти с пловдивските великаниSP и Ударната група.

Албумът се явява логично продължение на тяхната обща работа, но тук експеримента е водещ. Двамата изпълнители излизат вън от зоната си на комфорта и търсят нови територии. С усмивка определят звученето на тавата като BOOMTRAPBLUES

Класически boom bap rap, тежък и експериментален trap звук и тук там малко мръсни blues семпли. Момчетата гледат с широк поглед към музиката, но събирайки всичко, което харесват в едно – старато и новото – търсят нещо свое, нещо  извън рамките на музикалните етикети и времето.

Тематиките на текстовете варират между поглед към личното ежедневие емоции и всекидневни въпроси на АТИЛА, през опити за социални анализи на забързания ни съвременен живот – бърза храна, бързи удоволствия, “пакетирано щастие на конвейр”. Софийското МС споделя, че това е най-искрения му албум до тук и в него границата между рапарът АТИЛА и човекът Орлин Милчев напълно се е стопила.

В основата на проекта застава идеята за Реда и Хаоса в живота ни. ATILA & WORST споделят, че по-средата между тези две състояния е най-доброто за тях място – познаваш пространството около себе си, но навлизаш в нови и неизследвани места, за да се развиваш и провокираш – житийски, музикално..чисто човешки.

Да има и такъв рап в България.

Можете да го чуете на промоцията на албума ATILA x WORST  Ред и Хаос – 28-и септември в клуб MIXTAPE 5, където ще имате възможност да си закупите и албумът.

https://www.facebook.com/events/2097866283579051/

Специални гости ще бъдат DJ AKASHA, ЖЛЪЧ и 5 O’CLOCK.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.