fbpx

Куп пеещи звезди се сбраха в Къщата на новия ВИП Брадър

Written by on 11/09/2018

Куп пеещи звезди се сбраха в Къщата на новия ВИП Брадър

17 съквартиранти прекрачиха снощи прага на най-известната къща у нас – тази на Големия брат.

В подборката на този сезон, кръстен „Женско царство“, се оказаха доста известни певци.

Първи в Къщата влезе Константин Трендафилов, по известен като Папи Ханс. „Имам си една жена, малко е пухкава, но така си я обичам – моята котка Катя“, заяви изпълнителят на „Кекс“, като разкри, че вече не е с бившата си приятелка Дара.

Втора в Къщата влезе певицата Ваня Костова. „Напуснах „Тоника“ заради жена. Ева се занимаваше с черни магии и злоупотребяваше с алкохола“, заяви легендарната певица.

Третата звезда във ВИПБрадър бе и самата Ева, която коментира думите на Костова с: „Не знам защо Ванчето напусна. Заради нас да е напуснала „Тоника“? Аз не знам такова нещо“, категорична бе изпълнителката.

Под номер 10 7Номер 10 се оказа Ванко 1. „Аз съм единственият рапър в България, който е на световно ниво, на нивото на 50 cent. С моят потенциал щях да съм милиардер в чужбина, но пък съм роден в България, заяви той. И допълни по отношение на жените и мъжете: „Аз не мога да разбера защо хората искат равенство между половете. Не виждам, защо жените не трябва да са по-долу от мъжете, все пак всеки да си знае мястото“.

Участник в популярното предаване е и певицата Лора Караджова. „Аз съм умерено луда глава. Не мога да бъда зла, но има една тъмна страна, която искам да бъде скрита“, разкри дъщерята на Данчо Караджов.

Рапърите Диона и Атанас Колев също са риалитито. Диона заяви, че ще „спука всяка надувка“, а Колев, че би се оженил за себе си.

Останалие обиатели на къщата са: Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, победителката в Мастършеф България – Божана Кацарова,  Стефан Николов познат като Стефан на Гала от на „На кафе“,  тв водещата Мира Добрева, гримьорът Валентин Кулагин,  актьорът Веселин Плачков, моделът Розмари Тишев, Мистър София и инструктор на звездите Ричард Величков и семейната двойка  – бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна.

Ани Романова


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.