fbpx

Хиляди припяваха на Кръпката под дъжда в Града на липите

Written by on 07/09/2018

Хиляди припяваха на Кръпката под дъжда в Града на липите

Близо 2000 ентусиазирани фенове на рока припяваха с Васко Кръпката въпреки дъжда при откриването на традиционния бирен фестивал в Стара Загора. Публиката кипна, когато на сцената излезе „стария блусар“ с музикантите от „Подуене блус бенд“ и зазвучаха първите акордите от „Кучето на крайния квартал“.

Добре дошли в Столицата на бирата. За четвърти път правим бирен фестивал. Тази година той е на ново място и мисля, че неговият дом е тук. Постарали сме се да подготвим богата музикална програма. Пийте, пейте и се забавлявайте в четирите дни…

пожела малко преди полунощ в сряда заместник-кметът на Стара Загора Красимира Чахова, след което в ритъма зададен от Кръпката засвириха музикантите от БТР.

„BEERфестът“ се провежда под мотото „Когато шофирате, никога не пийте!“, като по този повод от общината са осигурили безплатна автобусна линия, която ще отвежда късно вечерта любителите на кехлибареното пиво до домовете им.

Имената в програмата на събитието са още Деси Добрева и DIA, сръбските „Guns’N’Roses Real Tribute“ и „Queen Real Tribute“. В заключителната вечер на 8 септември на сцената ще се качат Васил Найденов и Силвия Кацарова.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.