fbpx

Ето какво прави Денис Ризов в САЩ

Written by on 06/09/2018

Ето какво прави Денис Ризов в САЩ

Музикантът от две години вече живее и работи в Америка, като се връща у нас с малки прекъсвания за лятната ваканция.

Той доста време се чудеше с какво да се захване, след като от БНТ спряха предаването му, но накрая реши да стартира бизнес в интернет.

„Не съм се отказал от родината, но съм много подхванал друг бизнес в Щатите и съм много щастлив. Докарвам си доходи и си гледам кефа”, споделя Денис.„В момента се занимавам с интернет продажби—продавам багрила, боички, козметика и не ми липсва телевизията”. Така Денис Ризов коментира слуховете, че прави напъни да се върне в бг ефира.  С него са и бившата му съпруга Наталия Симеонова, както и дъщеря им Виктория. Двете не живеят с музиканта, но редовно тримата се виждат, пише „България днес“.

„Един мъж никога няма да остане без жена, но не мога да кажа, че в момента имам сериозна приятелка. Ако това се случи, всички ще научат”, смее се Денис.

В момента той най-много се радва на дъщеря си Вики, която се изявява като певица. „Тя пее прекрасно, участва в групата „Нуша” и заедно с други момичета представя страната ни на различни конкурси. Пее народни песни и е блестяща”, гордее се Ризов.

Той чака с нетърпение лятото да свърши, за да може наследницата му да се върне в Америка, където да продължи обучението си. Там тя следва в колеж, като вероятно ще живее с майка си в апартамент, който Ризов вече е наел за двете.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.