fbpx

Започва първият бг хип-хоп сериал

Written by on 04/09/2018

Започва първият бг хип-хоп сериал

От  12 септември зрителите могат да се насладят на премиерния за България нов сериал  “Лъжливи рими“.

Историята проследява приятелските взаимоотношения, семейните ценности и любовта през погледа на две момчета, които искат да станат новите хип-хоп звезди на България с цената на много лъжи и измами.

Майката на Христо е болна. Тя винаги е мечтаела нейния син да успее с хобито си да пее. Христо иска да я направи щастлива и започва да създава фалшиви музикални успехи със своя приятел Стоян. В един момент, обаче, всичко става реално и лъжата трябва да се превърне в истински, хип-хоп рими, които по-късно ще изправят двамата приятели пред проблеми, застрашаващи безнаказания им начин на живот…

Първият сезон на  сериала „Лъжливи рими” се състои от  12 епизода, като всеки един от тях е с времетраене между 25 – 30 мин. Тринадесетата серия  ще е бонус. Тя  ще бъде заснета, след като бъдат излъчени  останалите.

„Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният герой ще бъде прострелян, като в последните кадри ще стане ясно кой е поръчал покушението срещу него и дали ще оживее“, разкри режисьора Стелиан Димитров.

Трудно ли е да успееш само с талант? Колко е тънка границата между истината и лъжата, между обичта и омразата? Какво е общото между богатите и бедните хора? И какви белези остават у нас родителските грешки?

Отговорите на тези въпроси ще бъдат разкрити в премиерния хип-хоп сериал „Лъжливи рими“.

Не пропускайте – всяка сряда от 22:00 ч. по телевизия Евроком.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.