fbpx

Най-сетне: Нели Рангелова влиза в Къщата

Written by on 24/08/2018

Най-сетне: Нели Рангелова влиза в Къщата

От години насам се коментира влизането на Нели Рангелова в Къщата на „ВИП Брадър“, но зрителите така и не успяха да я видят в шоуто.

Но този път преговорите с продуцентите са минали повече от успешно и звездата на естрадата чинно ще стане част от формата, пише HotNews.bg.

Рангелова ще е една от малкото участници, които ще имат привилегията да спят в собствена стая. Това било едно от изискванията й, твърдят осведомени с договора й.

Освен Рангелова и друга емблема на естрадата влиза в шоуто. Ева Найденова от „Тоника“ е сред сигурните участници. Други лица на олд жанра към момента не се знае да влизат в Къщата. Имаше големи спекулации с името на Васил Найденов, но според клюките, в шоуто може би ще влезе половинката на Кеца – импресариото му Ивайло.

Нели Рангелова ходатайствала пред Георги Христов да влезе и той във „ВИП Брадър“ този сезон.

Двамата са големи приятели и певицата се надявала и дружката й да е с нея в Къщата. Човекът-глас е ходил на среща с продуцентите, но така и не си стиснали ръцете, коментират запознати.

Засега сигурни влизащи са също Николета Лозанова, Алисия и Анита Мейзер.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.