fbpx

Мойсей пусна клип с песента си участничка в BG MUSIC FESTIVAL

Written by on 20/08/2018

Мойсей пусна клип с песента си участничка в BG MUSIC FESTIVAL

 

Атрактивен видеоклип представи Мойсей по песента си „Много ми допада“ , с която тази година бе участник в категория „хип-хоп/R&B“  във второто издание на BG MUSIC FESTIVAL в гр. Сандански.

Музиката и аранжиментът са дело на брата на певеца – Даниил Стойчев, и на Стойчо „Stinki“ Иванов, а приятното видео с красиви гледки, за които е използван и дрон, са под вещата режисура на Стефан Павлов.

Музикалната критика в лицето на главния редактор на сп. „Биограф“ и шеф на Журналистическото жури  Георги Неделчев писа, че „Много ми допада“ е една от най-модерно звучащите песни тази година. „Хубава мелодия, хубав текст и почти виртуозно изпълнение на Мойсей“, категоричен бе Неделчев.

Парчето е по текст на самия Мойсей, който  призна, че е посветено на жената, в която е влюбен: „Посветена е на една-единствена, неповторима – любимата ми жена!  Благодаря на Бог, че е донесъл това прекрасно същество в живота ми. Тя е моята муза и за доста бъдещи проекти, с две думи – „полезно неизкопаемо“ и си е само за мен, хаха“, довери ексклузивно пред bgmusic.tv изпълнитеят.

Част от кадрите са заснети на калните бани между Ахелой и Поморие.

Мойсей има „тренинг“ да се „валя“ в калта, шегува се самият той – често придружава майка си на Нареченските кални бани, като се кисне в лечелната луга, за да облекчи стари травми.

Ани Романова


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.