fbpx

Михаела Филева отмаря на палатка

Written by on 18/08/2018

Михаела Филева отмаря на палатка

 

Певицата Михаела Филева пътешества и отмаря на палатка. Изгрялата от музикалното предаване „Х фактор“ изпълнителка изобщо не се притеснява да си ляга под открито небе сред природата, пише в. „България днес“.

Бившата на рапъра Павел тръгна на пътешествие от България до Австрия и премина почти през целия Балкански полуостров, като спира за „разходка“ из планините, горите и забележителностите на държавите, които прекосяват по пътя си.

Вместо тя и приятелите й да отсядат в скъпарски хотели, компанията решава, че може да спи сред природата. Вечер Филева и дружките й си набелязват някое красиво местенце и разпъват палатките си под звездното небе, на което се наслаждават.

В Инстаграм Михаела описва подробно пътешествието си. Ето какво написа за Черна Гора:

Влюбих се в Черна Гора! Препоръчвам горещо! Там можеш да правиш всичко – хайкиг из планините им, рафтинг по река Тара, лодки в езерата им, имат си и плажове – в общи линии са само на няколко часа път с кола, а имат страшно разнообразна природата, нещо като нашата… само дето е доста по-чисто 😬 Решихме да останем още една вечер.

С лекота зарязахме първоначалния план за Котор. Август е – само си представете жегата и претъпканото с хора крайбрежие – ъъ, по-добре не. По съвет на една от съдържателките на къмпингите през които минахме, се отправихме към Дурмитор – Национален парк, част от световното културно и природно наследство защитено от ЮНЕСКО, а и беше само на два часа каране. Тръгнахме навреме, бяхме близо и за първи, а ако трябва да съм честна и за последен път, пристигнахме по светло.

Разпънахме се и взехме да мислим за вечерята. Подходихме доста класически – на лагерния огън си изпекохме наденички и хлебче, направихме си салата с пресни зеленчуци, имахме айвар ( нещо между лютеница и кьополо, което аз лично ядох едва за втори път), ако щете ми вярвайте, но не помня кога за последно ми е било толкова вкусно. Легнахме си, а Айра ме събуди още в 8. Заспахме рано, така, че си станах без да чакам втора кучешка покана и хайде пак на приключение.

Къмпингувахме на 5 минути от Crno Jezero ( Църно езеро), съответно, след закуска, веднага се отправихме към него. Това е езерото с най-спокойната и кристално чиста вода, което съм виждала. Бърза снимка и тръгнахме отново да катерим. Три часа по-късно стигнахме до единствения viewpoint в околността. Продължихме още малко нагоре в търсене на още по-красива гледка, но не стигнахме до върха.

Казаха ни, че до горе има още 3 часа, а ние искахме вечерта да тръгнем за Хърватска. Taка, че обявихме viewpoint-a за “нашия връх” и хайде обратно надолу. Айра беше дроб! ( прилагам снимка – дано я хване срам 😂 ) На езерото имаше каяци – възползвахме се естествено… и беше велико. Дори си напълних манерката с вода, нямаше как да не пия, казах ли вече, че водата беше кристално чиста? 😂 Карахме около час, хапнахме набързо и запалихме към държавата на световните футболни вицешампиони.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.