fbpx

Орлин Павлов с голям концерт в Деня на музиката

Written by on 17/08/2018

Орлин Павлов с голям концерт в Деня на музиката

Навръх Световния ден на музиката – 1 октомври, един от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов ще се качи на сцената в зала 1 на НДК от 20.00 ч. за първия си голям самостоятелен концерт, наречен  „Още малко…“.
Това е името на първия самостоятелен албум на певеца, по който той работи усилено в момента, пише MySound.bg.
Обявявайки събитието с видео в социалните мрежи, изплнителят сподели, че иска да отговори на цялата любов от страна на своите почитатели с този важен за него концерт в зала 1 на НДК. Коментира още, че избраната дата не е случайна – Световен ден на музиката, първи самостоятелен голям концерт на тази сцена и първи самостоятелен албум. А относно неговото име, казва, че с него си пожелава: „Още малко… приятели, любов, късмет, изкуство!“
За да е пълна емоцията и преживяването на 1 октомври, Орлин Павлов подготвя безкомпромисно шоу заедно с едни от най-добрите български музиканти – Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет),  Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара) и DJ Stephanе Love. Планира да изпълни и някои от емблематичните си хитове.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist