fbpx

Лео събра 5 поколения Бианки в Анкона

Written by on 15/08/2018

Лео събра 5 поколения Бианки в Анкона

Само преди дни любимият пеещ готвач Лео Бианки се прибра от традиционната си почивка в родния град Анкона, където тази година събра 5-те поколения на фамилията си.

„От няколко години пътуваме винаги в началото на август. Аз стоя една седмица – повече не мога да си позволя, а Лучия остава още една след мен, заедно с децата“, разказа пред „Монитор“ изпълнителят на „Целият свят“. Винаги правят така, че на 15 август да са си в София, за да отпразнуват годишнината от връзката си. И днешния празник няма да направи изключение, като двамата ще отбележат 14 години заедно с романтична вечеря, „но не в италиански ресторант“, уточнява готвачът.

Въпреки крайно ограниченото си време в Анкона, Лео не пропуска да събере цялото семейство. „Тази година се събрахме 5 поколения.

„Наш домакин беше чичо ми Валтер, който изигра ролята и на патриарх на фамилията. Бяхме в неговата вила, а Николо и Матия играха с още десетина братовчедчета на тяхната възраст“, разкрива Бианки. Традиционно всички носят домашно приготвена храна, която слагат на общата маса.

„Тази година майката на Лучия приготви лазаня, а ние по път купихме пица, защото децата много обичат“, допълва собственикът на два от най-проспериращите италиански ресторанта в София. Общо наредили около 35 стола, като Лео уточнява, че това „е само четвъртинка от цялата фамилия“.

Успял да организира и още една дълго планирана среща – с приятелите си от преди 30 години. На маса седнал едва с половината от тайфата – 22 души, като сред тях били и най-близките му другари, за които преди 3 години написа песента „Приятел“.

За разлика от традиционните си визити, тази година Лео прекарал повече време с близките на Лучия.

„Тя живее в самия град Анкона, близо до морето, а аз съм сякаш в Сарафово за Бургас“, смее се рапърът.

Бързо след почивката Лео влиза в ритъм, защото работата не чака. Освен концертите с Део и Играта, е започнала и подготовката за следващият сезон на Master Chef. Добрата новина е, че Бинаки остава в журито. „Ще е малко по-различно, по-свободно. На мен лично ми дадоха малко повече свобода и това много ме радва“, надига завесата на кулинарната надпревара той.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.